menu
The Mercado dos Lavradores - Funchal The Mercado dos Lavradores - Funchal
Ověřeno Město
Otevírací doba

Celoročně

pondělí až pátek 7-19, sobota 7-14 • Více
Časová náročnost

Méně než 1 hodina

Náročnost

Nízká náročnost

Parkování

Dedikované parkoviště

Občerstvení

K dispozici

Děti

Vhodné pro děti

Psi

Nespecifikováno

Dron

Zákaz dronů

Farmářský trh je jednou z nejoblíbenějších turistických atrakcí ve Funchalu. Nabízí široký sortiment čerstvého ovoce, zeleniny, květin a místních řemeslných výrobků. Tržnice byla postavena ve 30. letech 20. století ve stylu art deco a je známá svou živou a barevnou atmosférou, na níž se prezentují nejlepší místní produkty, mořské plody, květiny a řemeslné výrobky z Madeiry.

Zajímavostí je, že trh má různé sekce, z nichž každá je věnována určitému druhu výrobků. Například rybí trh nabízí širokou škálu čerstvých ryb a místních mořských plodů, zatímco trh s ovocem a zeleninou představuje bohatou produkci ostrova, včetně exotického ovoce, jako je mučenka a cukrové jablko.

Mapa a okolí

Máte k místu doplňující informace?

Našli jste chybu nebo máte k místu doplňující informace? Dejte nám prosím vědět na e-mail mista@trvl.cz. Za každou připomínku jsme vděční.

Další místa

PřírodaVyhlídka

Ponta de São Lourenço

Caniçal, Madeira

PřírodaZajímavé místo

Parque Florestal das Queimadas

Santana

Vyhlídka

Poças do Governador

Funchal

The Mercado dos Lavradores () je jedním z míst a tipů na výlety, které TRVL.cz nabízí. V detailu místa jako je toto se dozvíte základní informace, jako otevírací doba, náročnost terénu či naše hodnocení místa. Kromě míst trvl.cz nabízí i blog, podrobné průvodce destinacemi, například Island, Norsko či Madeira.