menu
Pico do Arieiro - Pico do Arieiro Pico do Arieiro - Pico do Arieiro Pico do Arieiro - Pico do Arieiro
Ověřeno Vyhlídka
Otevírací doba

Neustále otevřeno

Časová náročnost

Méně než 1 hodina

Náročnost

náročnost

Parkování

Parque de Estacionamento Pico do Areeiro • Více
Občerstvení

K dispozici

Děti

Vhodné pro děti

Psi

Vhodné pro psy

Dron

Možné létat s dronem

Miradouro do Pico do Arieiro je populární vyhlídka nacházející se na třetím nejvyšším vrcholku ostrova Madeira v nadmořské výšce 1818 metrů. Nabízí úchvatné panoramatické výhledy na horské hřebeny, údolí a pobřeží ostrova, což ji činí nutným cílem pro každého, kdo navštíví Madeiru. Vyjedete sem autem nebo autobusem, na místě jsou parkoviště, to přímo u vyhlídky je ale často plné, doporučujeme tak vyrazit co nejdřív. Na vrcholku si můžete dát kávu nebo jídlo v kavárně a zároveň si užít nádherný výhled na okolní krajinu. Parkoviště bývá často plné, stačí však chvilku počkat. Doporučujeme si sem udělat výlet na východ slunce!

Mapa a okolí

Máte k místu doplňující informace?

Našli jste chybu nebo máte k místu doplňující informace? Dejte nám prosím vědět na e-mail mista@trvl.cz. Za každou připomínku jsme vděční.

Další místa

Zajímavé místo

Muzeum CR7

Funchal

PřírodaVyhlídka

Levada dos Balcões

Ribeiro Frio

Vyhlídka

Miradouro do Juncal

Pico do Arieiro

Pico do Arieiro () je jedním z míst a tipů na výlety, které TRVL.cz nabízí. V detailu místa jako je toto se dozvíte základní informace, jako otevírací doba, náročnost terénu či naše hodnocení místa. Kromě míst trvl.cz nabízí i blog, podrobné průvodce destinacemi, například Island, Norsko či Madeira.