menu
Lago di Carezza - Jižní Tyrolsko Lago di Carezza - Jižní Tyrolsko Lago di Carezza - Jižní Tyrolsko
Ověřeno Jezero
Otevírací doba

Neustále otevřeno

Časová náročnost

Méně než 1 hodina

Náročnost

Nízká náročnost

Parkování

Dedikované parkoviště

Parking Lake Carezza • Více
Občerstvení

Bez občerstvení

Děti

Vhodné pro děti

Psi

Vhodné pro psy

Dron

Možné létat s dronem

Lago di Carezza je jedním z mnoha jezer Dolomitech v Itálii. Čím je však toto poměrně malé jezero speciální? Je to určitě jeho lokalita, díky které se vám naskytnou úžasné pohledy nejen na samotné jezero, ale hlavně na alpy v jeho okolí. Jezero je vzdálené zhruba 20 kilometrů od města Bolzano. Pokud se tedy chystáte do této oblasti, zejména v létě by právě Lago di Carezza nemělo chybět ve vašem itineráři.

Celé jezero lze obejít za pár minut po jednoduché stezce. Pokud sem však dorazíte v hlavní letní sezóně, připravte na obří davy lidí a pravděpodobně i problém s parkováním. Doporučujeme proto dorazit buď brzo ráno nebo později odpoledne či k večeru. Jednoduše se nenechte odradit tím, že bude na místě tolik lidí, jezero i výhledy do okolí za to totiž opravdu stojí.

Mapa a okolí

Parkování

V okolí je hned několik placených parkovišť, pokud budete mít štěstí na místo, doporučujeme využít to nejbližší, odkud vede k jezero bezpečný podchod.

Máte k místu doplňující informace?

Našli jste chybu nebo máte k místu doplňující informace? Dejte nám prosím vědět na e-mail mista@trvl.cz. Za každou připomínku jsme vděční.

Další místa

Město

Arco

Lago di Garda

Jezero

Lago di Braies

Jižní Tyrolsko

MěstoPamátka

Florencie

Toskánsko

Lago di Carezza () je jedním z míst a tipů na výlety, které TRVL.cz nabízí. V detailu místa jako je toto se dozvíte základní informace, jako otevírací doba, náročnost terénu či naše hodnocení místa. Kromě míst trvl.cz nabízí i blog, podrobné průvodce destinacemi, například Island, Norsko či Madeira.