menu
Miradouro da Ponta do Rosto - Miradouro da Ponta do Rosto Miradouro da Ponta do Rosto - Miradouro da Ponta do Rosto Miradouro da Ponta do Rosto - Miradouro da Ponta do Rosto
Vyhlídka
Otevírací doba

Neustále otevřeno

Časová náročnost

Méně než 1 hodina

Náročnost

Nízká náročnost

Parkování

Občerstvení

Bez občerstvení

Děti

Vhodné pro děti

Psi

Vhodné pro psy

Dron

Možné létat s dronem

Miradouro da Ponta do Rosto je vyhlídka na východním konci ostrova. Vyhlídka je snadno dostupná autem. Jelikož se vyhlídka nachází na východě a poskytuje neomezený výhled na ranní oblohu nad oceánem, doporučujeme sem jet na východ slunce. Na místě jsou i lavičky a stoly, můžete se tu u východu slunce i nasnídat.

Vyhlídka Ponta do Rosto je místem, které musíte navštívit, nabízí totiž nezapomenutelný pohled na pobřeží. Můžete odtud pozorovat vlny, které se rozbíjejí o skály pod vámi. Je to skvělé místo, kde je poznat sopečný původ ostrova a působivé geologické útvary, které utvářejí zdejší krajinu.

Mapa a okolí

Máte k místu doplňující informace?

Našli jste chybu nebo máte k místu doplňující informace? Dejte nám prosím vědět na e-mail mista@trvl.cz. Za každou připomínku jsme vděční.

Další místa

Vyhlídka

Miradouro do Guindaste

Faial

PřírodaVodopád

Poco do Candeeiro

Seixal

Město

The Mercado dos Lavradores

Funchal

Miradouro da Ponta do Rosto () je jedním z míst a tipů na výlety, které TRVL.cz nabízí. V detailu místa jako je toto se dozvíte základní informace, jako otevírací doba, náročnost terénu či naše hodnocení místa. Kromě míst trvl.cz nabízí i blog, podrobné průvodce destinacemi, například Island, Norsko či Madeira.