menu
Porto Moniz - Porto Moniz Porto Moniz - Porto Moniz Porto Moniz - Porto Moniz
Ověřeno Město
Otevírací doba

Neustále otevřeno

Časová náročnost

Méně než 1 hodina

Náročnost

Nízká náročnost

Parkování

Občerstvení

K dispozici

Děti

Vhodné pro děti

Psi

Vhodné pro psy

Dron

Možné létat s dronem

V Porto Moniz si můžete užít nádherný výhled na oceán a pobřeží. Oblast je známá svými přírodními bazény, které jsou ideální pro koupání a relaxaci. Můžete si zde také vychutnat čerstvé ryby a mořské plody v některé z místních restaurací a ochutnat místní víno. V okolí se nachází také mnoho turistických tras, kde si můžete prohlédnout krásnou přírodu a panoramata. V oblasti bývá často velmi větrno. 

Jsou tu dva přírodní bazény, do jednoho je vstup zdarma a druhý je placený. My jsme z důvodu počasí stihli jen ten zdarma a určitě za to stojí. Vemte si s sebou plavky, pantofle, ručník a dávejte pozor, řasy na dně dost kloužou. 

Mapa a okolí

Parkování

V Porto Moniz je několik placených i neplacených parkovišť. My parkovali přímo u přírodních bazénů, kde se dalo platit v automatu pouze v hotovosti.

Létání s dronem

Vyloženě zákaz v oblasti není a viděli jsme mraky fotografií fotogenických bazénků právě z dronu, nicméně téměř uprostřed města se nachází heliport, který může být pro létání s dronem pravděpodobně jedinou překážkou.

 

Máte k místu doplňující informace?

Našli jste chybu nebo máte k místu doplňující informace? Dejte nám prosím vědět na e-mail mista@trvl.cz. Za každou připomínku jsme vděční.

Další místa

VyhlídkaZajímavé místo

Pico dos Barcelos

Funchal

PřírodaVyhlídka

Levada dos Balcões

Ribeiro Frio

Příroda

Miradouro Ilheus da Ribeira da Janela

Ribeira da Janela

Porto Moniz () je jedním z míst a tipů na výlety, které TRVL.cz nabízí. V detailu místa jako je toto se dozvíte základní informace, jako otevírací doba, náročnost terénu či naše hodnocení místa. Kromě míst trvl.cz nabízí i blog, podrobné průvodce destinacemi, například Island, Norsko či Madeira.